Vreau o programare

Centru de chirurgie

DOUA SALI DE CHIRURGIE, IN NOUL CENTRU TRIDENT

Investitia in cel mai nou sediu al clinicii TRIDENT cuprinde un bloc operator cu doua sali de chirurgie, unde specialistii in implantologie si chirurgie Oro-Maxilo-Faciala vor putea oferi pacientilor cele mai sigure si performante servicii.

Blocurile operatorii ale sectiei de implantologie sunt complet echipate, conform standardelor, precum salile de chirurgie dintr-un spital, cu salon pre şi post operator si sistem de ventilatie controlata, cu posbilitatea de anestezie generala.

Astfel, interventiile chirurgicale dentare, precum si implanturile se vor desfasura in conditii optime si cu cele mai bune rezultate.

clinica trident
Centrul de chirurgie si implantologie
Meniu
Meniu
Meniu
Clinica Trident © 2024 . POLITICA DE CONFIDENȚIALITATE | POLITICA DE UTILIZARE A COOKIE-URILOR | Harta Site Clinica Trident
Clinica Stomatologica Trident Str. Louis Pasteur nr 1A, Bucuresti, 050533 | Telefon: 031 005 0920 | Email: office@clinicatrident.ro
clinica dentara bucuresti

Clinica Trident, una dintre cele mai bune clinici dentare din Bucuresti, va asteapta intr-un spatiu modern, atat in zona Cotroceni dar si Herastrau. Suntem aproape de tine, cu o echipa de medici de top, la preturi excelente.

Clinica stomatologica Bucuresti, Clinica dentara Bucuresti o echipa de 20 de medici specialisti te poate ajuta cu: extractii dentare, aparate dentare, albire dinti, plombe, indreptarea dintilor, estetica dentara, clinica stomatologica pentru copii

In clinica noastra vei avea o experienta placuta, fara suferinta, o clinica ce ofera atat implanturi dentare oferite de orice cabinet stomatologic dar si servicii stomatologice complexe, operatii dificile realizate in propriul bloc operator.

A fost un drum lung alaturi de pacientii nostri dar am inteles ca respectul pentru client incepe de la primul contact pana la urmarirea ulterioara a planului de tratament, pentru a oferi o experienta completa pacientului.

Fie ca doresti sa merg la un anumit medic stomatolog sau cunosti doar problema si ai nevoie de o solutie, fie ca e vorba de un implant dentar sau cauti un medic specializat in estetica dentara, in cadrul clinicii Trident vei gasi toate specializarile stomatologice de care ai nevoie.

Alege o clinica moderna in locul unui cabinet stomatologic, avand in acest fel acces la mai multe facilitati medicale, la mai multi medici stomatologic nu doar la un singur medic stomatolog